Iklan 336x280

🍗 #Easy #Shēēt #Pan 🍗 #Lēmon #Parmēsan #Garlic #Chickēn #and #Vēggiēs🍗


Easy Shēēt Pan Lēmon Parmēsan Garlic Chickēn and Vēggiēs
#Easy #Shēēt #Pan #Lēmon #Parmēsan #Garlic #Chickēn #and #Vēggiēs

Chickēn and Vēggiēs
Ovēn bákēd ánd crispy shēēt pán lēmon pármēsán; gárlic chickēn & vēggiēs; is á complētē dinnēr, with potátoēs ánd grēēn bēáns smothērēd in á gárlic buttēr sáucē!

Ingrēdiēnts :


  • For Thē Chickēn:
  • 2 táblēspoons lēmon juicē (or juicē of 1/2 á lēmon)
  • 1 lárgē ēgg
  • 2 tēáspoons mincēd gárlic
  • 1/2 táblēspoon frēsh choppēd párslēy
  • 1/2 cup brēádcrumbs
  • 1/3 cup frēsh grátēd pármēsán chēēsē;
  • 1/2 tēáspoon ēách sált ánd pēppēr, to sēáson
  • 4 skinlēss, bonēlēss chickēn; brēásts (or thighs)For Thē Vēggiēs:
  • 8-10 (1 pound | 500 g) báby potátoēs, quártērēd
  • 2 tēáspoons mincēd gárlic;
  • sált to tástē
  • 1/2 cup buttēr, mēltēd
  • 1 pound | 500 g grēēn bēáns, cut into thirds


Instructions :


  1. Prēhēát ovēn to 200°C | 400°F. Lightly grēásē á báking tráy / shēēt with cooking oil spráy, or á light coáting of oil. Sēt ásidē.
  2. In á lárgē bowl, whisk togēthēr thē ēgg, lēmon juicē, 2 tēáspoons gárlic, párslēy, sált, ánd pēppēr.
  3. Dip chickēn into ēgg mixturē;, covēr ánd állow to márinádē in thē rēfrigērátor for 30 minutēs to án hour (if timē állows).
  4. In ánothēr bowl, combinē thē brēádcrumbs; with thē pármēsán chēēsē.
  5. Drēdgē thē ēgg coátēd chickēn in thē brēádcrumb/pármēsán mixturē, lightly prēssing to ēvēnly coát.
  6. Plácē chickēn onto thē báking shēēt / tráy ánd lightly spráy with cooking oil spráy. Arrángē thē potátoēs áround thē chickēn in á singlē láyēr. Mix togēthēr thē buttēr, 2 tēáspoons gárlic ánd sált to tástē, ánd pour hálf of thē buttēr mixturē ovēr thē potátoēs. Toss to ēvēnly coát.
  7. Bákē in prēhēátēd ovēn for 15 minutēs.
  8. Rēmovē báking tráy from thē ovēn; ánd cárēfully flip ēách chickēn brēást. Movē thē potátoēs to onē sidē ánd plácē thē grēēn; bēáns áround thē chickēn on thē othēr sidē of thē báking shēēt. Pour ovēr thē rēmáining gárlic buttēr ánd rēturn to thē ovēn to broil (or grill) on mēdium-high hēát for á furthēr 10 minutēs, or until chickēn is goldēn ánd crisp, ánd potátoēs árē cookēd through.
  9. Sprinklē with frēsh choppēd párslēy (optionál), ánd sērvē immēdiátēly.


Source >> cafedelites.com

0 Response to "🍗 #Easy #Shēēt #Pan 🍗 #Lēmon #Parmēsan #Garlic #Chickēn #and #Vēggiēs🍗 "

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel